ZONGULDAK / KOZLU - Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okul psıkolojik danışmanımız Emrah  TÜVER tarafında 12. ve 8. sınıf öğrencilerimize sınava yönelik verimli çalışma teknikleri konusunda seminer verilmiştir. bu seminerle öğrencilerimizin sınava hazırlık konusunda giridkleri son düzlükte çalışma kalitesini ve motivasyonunu artırmak hedeflenmiştir.

Nis

Okulumuzda 2. dönem  genel veli toplantısını yapmış bulunmaktayız . Toplantı öncesinde okul Müdürümüz Suat SEVİNDİK ve okul psikolojik danışmanımız Emrah TÜVER velilerimizle okul konferans salonumuzda seminer düzenlemişlerdir. Bu seminerde okul psikolojik danışmanımız Emrah TÜVER velilerimize SİBER ZORBALIK , SINIR KOYMA , AKRAN ZORBALIĞI ve AİLE İÇİ İLETİŞİM konularında bilgiler  vermiş olup karşılıklı soru cevaplarla seminerimiz sonlandırılmıştır. Daha velilerimiz sınıf rehber öğretmenlerimizle görüşüp toplantımızı sonlandırdık.

Nis

Din İşleri Başkanlığının düzenlediği türkiye geneli ilk 44 kişiye umre ödüllüve il bazında da farklı ödüllerin olduğu bilgi yarışmasında öğrencimiz Yemame ELHASSUN Zongultakta 1. ve Türkiye Genelinde ise 38.olup umre ödülünü kazanmıştır. Öğrencimizi bşaraısından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda depreme ve yangına hazırlık tatbikatları kapsamında çök kapan ve yangın tahliye tatbikatları yapıldı. Böylece öğrencilerimz bu gibi durmlarda nasıl hareket etmleri gerektiği ve neler yapmamaları gerektiğini öğrendi.

Mrt

Okul idaremiz ve öğretmenlerimizn kordinatörlüğünde öğrencilerin katılımıyla ramazan yardımlaşma etkinliği yapıldı. Öğrencilerimizn evlerinden getirdiği ürünler ramazan kolisi yapılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı . Emği geçen DİKAB öğretmenimiz Kezban Yıldız ŞİMŞEK ve Meslek Dersleri öğretmenimiz Musa GÖK e teşekkür ederiz.

Mrt

Lgs sınav başvurularının başlamasından dolayı 8. sınıf öğrenci velilerimiz okula davet edilip konu ile ilgili bilgilendirilmiştir. Sonrasında okul psikolojik danışmanımız Emrah Tüver  okul  müdürümüz Suat Sevindik , türkçe öğretmenimiz Burcu Güngör Akgün ve DİKAB öğretmeniz Kezban Yıldız Şimşek sınav süreci ve bu süreçte veli rolleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Mrt

18 Mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma programımız okulumuzda yoğun bir katılımla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşşekür ederiz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda Kozlu Aziziye İmam Hatibi Mürsel ÇAKMAK hocamızın da katılımıyla Hoş geldin Ramazan Programı yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz sınava hazırlık  yapan 12. sınıf öğrencilerimizi Mehmet Çelikel Anadolu Lisesinde yapılan Üniversite tanıtım günlerine okul müdür yardımcımız Selda DURDUBAŞ , okul psikolojik danışmanımız Emrah TÜVER ve matematik öğretmenimiz Hakkı PEHLİVAN eşliğinde katıldık . Öğrencilerimiz burda üniversite ile ilgili bütün sorularını sorma fırsatı buldular .

Mrt

Okul psikolojik danışmanımız Emrah TÜVER tarafında bağımlılıkla mücadele kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı, Madde bağımlılığı; tütün ve tütün ürünleri bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konularında seminer düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuz YKS sınavına hazırlık yapan öğrencilerimize yönelik haftalık seri deneme sınavları uygulanmkata olup sonuçları istatiksel olarrak öğrenciye geri dönüt verilmektedir.

Şbt

Okulumuz Pisikolojik Danışmanı Emrah TÜVER ve Coğrafya Öğretmenimiz  Özge KIYAK ın organize ettiği Mezunla Buluşma Etkinliğine  eski mezunlarından Mertcan YILMAZ ve Yasın AKTEKİN okula davet edilip 12. sınıf öğrencilerimizle buluşturulmuşlardır. Bu buluşmada şuan üniversite öğrencisi olan mezunlarımız kendilerinin YKS hazırlık anılarını  ve üniversite anılarını anlatmışlardır.  Sınava hazırlık yapan öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorup  hazırlık süreci ile ilgili tüyolar almışlardır. Etkinliğimiz çok verimli geçmiş olup emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023 -2024 Eğitim öğretim yılının 1. Dönemini bu gün karnelerimizi dağıtarak kapatmış olduk . Ayrıca okul müdürümüz Suat SEVİVDİK dönem içersinde yarışmalarda başarı göstermiş olan öğrencilerimize başarı belgesi vererek öğrencilerimizi motive etmiş ve diğer öğrencilere örnek oluşturmuştur.

Ock

Okulumuz ingilizce öğretmeni Gül CİVAK in yürütmüş olduğu e-twining projemiz 4 farlı ülke 17 okulun yürüttüğü ' climate heroes on a mission to protect our future' etwinning projesinin slogan yarışmasında  okulumuzun proje takımın hazırladığı slogan 1. olmuştur. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

LGS ve YKS sınavlarına hazırlık yapan öğrencilerimizin gelişimini takip etmek ve başarılarını değerlendirmek için haftalık yaptığımız deneme sıvavlarımıza devam ediyoruz . Deneme sonrası sınav ve sonuç analizleri yaparak öğrencilerimize geri dönütte bulunuyoruz.